Јесење време носи и нове теме. Договорили смо се да посетимо зелену пијацу и практично проверимо коликон знамо о поврћу и воћу. Обилазили смо тезге, разговарали са продавцима, учили како треба бирати поврће и питати за цену. Куповали су шаргарепу, купус, паприке, краставчиће, сами плаћали и носили до вртића. На поклон смо добили целер, плави парадајз, па и бомбоне.
Договорили смо се да правимо зимницу. Донели су кецеље, даске за сечење, пластичне ножеве и тегле. Наше драге куварице су опрале поврће, а шта је затим било видећете на фотографијама. Веома су спретни и успешни, а наравно и поносни на своју самосталност, рад и продукт!
[inpost_galleria thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”547″ thumb_margin_left=”15″ thumb_margin_bottom=”15″ thumb_border_radius=”200″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” type=”yoxview”][/inpost_galleria]