ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВОДОМ ПОЧЕТКА РАДА ВРТИЋА У САСТАВУ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „НАША РАДОСТ“ СМЕДЕРЕВО

Предшколска установа“Наша радост“Смедерево

Број:795/20

Датум: 05.05.2020.године

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВОДОМ ПОЧЕТКА РАДА ВРТИЋА У САСТАВУ     ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „НАША РАДОСТ“ СМЕДЕРЕВО

 

Поштовани родитељи /други законски заступници деце,

Обавештавамо Вас да Предшколска установа „Наша радост“ Смедерево, поступајући у складу са одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја поново почиње са радом од 11.05.2020. године. Ангажовање свих расположивих капацитета биће спроводено по фазама сходно препорукама надлежних институција те се одређен број објеката ставља на располагање нашим корисницима. Поступајући у складу са Упутством за примену превентивних мера у предшколским установама везано за COVID-19, прописаних од стране Градског завода за јавно здравље Београд  које Установа предузима а све са циљем епидемиолошке предострожности у току трајања пандемије корона вируса,  предвиђена је следећа динамика отварања  објеката.

 

ОД 11.05.2020. ГОДИНЕ ПОНОВО ПОЧИЊУ СА РАДОМ:

 

  1. Објекат „ВЕСЕЛИ ЦВЕТОВИ“, ул. 7. јула бб, Смедерево, вршиће пријем својих корисника и корисника из објекта „ХАЈДИ“- ВРТИЋКЕ ГРУПЕ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА.
  2. Објекат „САЊАЛИЦЕ“, ул. Др Јована Цвијића бр.13, Смедерево, вршиће пријем својих корисника и корисника из објекта „ХАЈДИ“ – ЈАСЛЕНЕ ГРУПЕ.
  3. Објекат „БАМБИ“, ул. Радосава Мирковића бб, Смедерево, вршиће пријем својих корисника и корисника из објекта „КОЦКИЦА“ – СВЕ ВАСПИТНЕ ГРУПЕ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА.
  4.  Објекат „ЛЕПТИРИЋ“, ул. Балканска бб, Смедерево, СВЕ ВАСПИТНЕ ГРУПЕ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА .
  5. Објекат “ДИЗНИЛЕНД“, ул. Јадранска бб, Смедерево, вршиће пријем својих корисника и корисника из објекта „БУБАМАРА“- СВЕ ВАСПИТНЕ ГРУПЕ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА.
  6. Објекат “ПЧЕЛИЦА“, ул. Јанка Јанковића бб, Смедерево, вршиће пријем својих корисника и корисника из објекта „ПОЛЕТАРАЦ“ МЗ ОСИПАОНИЦА-СВЕ ВАСПИТНЕ ГРУПЕ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА.

 

Припремни предшколски програм у трајању од 4 сата као и васпитне групе из сеоских средина настављају  on-line програм као и до сада.

 

 

Неопходност преусмеравања наших корисника је привременог карактера до завршетка потребних радова који су предузети са циљем побољшања услова и квалитета боравка деце у наведеним објектима а у складу са тенденцијом отварања предшколских установа до пуног капацитета објеката постепено.

О успостављању уобичајене реализације рада и повратаку деце у матичне објекте бићете благовремено обавештени. Захваљујемо се на разумевању и наставку успешне сарадње засноване као и до сада на међусобном поштовању и подршци.

Истичемо да су родитељи/други законски заступници деце дужни да на основу званичног обавештења Министарства просвете, науке и технолошког развоја а преко Школске управе Пожаревац, доставе следећа документа дана 11.05.2020. године, у објектима приликом пријема деце:

  • Потврду од свог послодавца да послове морају да обављају у седишту или другим пословним и организационим јединицама послодавца, са контактом послодавца (односно да не обављају рад од куће код послодавца),

 

  • Потврду лекара – педијатра о здравственом стању детета , не старију од 7 (седам) дана.

 

Уколико родитељи/други законски заступници деце приликом довођења детета у вртић немају потребне потврде, дете неће бити примљено у колектив.

 

С поштовањем,

 

В.Д. ДИРЕКТОРА

ПУ „ НАША РАДОСТ“ СМЕДЕРЕВО

Мирјана Перић, с.р.

Scroll to Top