“Дечја недеља” у објекту “Дизниленд”

“Дечја недеља” у објекту “Дизниленд”.

Сваки дан Дечје недеље био је обележен пригодним активностима у свим групама.

Деца четвртог разреда ОШ „Др Јован Јовановић Змај“ и њихови учитељи су у уторак 06. 10. 2015. организовали спортско дружење са предшколцима нашег вртића.

Деца свих вртићких група представили су своје родитеље кроз одећу, покрет на модној ревији “Ја као мама и тата” организованој 07. 10. 2015. у холу вртића.

У четвртак 08. 10. 2015. деца и васпитачи из група “Пинокио” и “Цветић” посетили су музичку школу „Коста Манојловић“ где су се дружили са ученицима и њиховим инструментима. На крају дружења ученици су свим присутнима поклонили весели мали концерт.

Баке и деке имаји посебно место у животима малишана. Зато смо их и позвали 08. 10. 2015. на заједничко дружење са децом и васпитачима где су представили своја умећа..плетење, шивење, сликање…, а добили смо и кућицу за птице.

У петак 09. 10. 2015. предшколци су угостили старије другаре четвртог разреда ОШ “Др Јован Јовановић Змај”. У холу нашег вртића организоване су ликовне игре, којима су доминирали дечији смех, радост стварања и истраживања.

У све активности у оквиру Дечје недење укључиле су се и јаслене групе у оквиру својих могућности.

Scroll to Top